Užtepėlė su burokėliais, lęšiais ir saulėje džiovintais pomidorais

  • Kraunamos nuotraukos

    Užtepėlė su burokėliais, lęšiais ir saulėje džiovintais pomidorais

    Kaina 5 
    Likutis: 0 vnt.
  • Užtepėlę tepkite ne tik ant duonos – ja galite gardinti ir kitus patiekalus. Mūsų mėgstamiausi panaudojimo būdai: 

    Vaišėms. Serviruokite su šviežių daržovių lazdelėmis, duoniukais arba ruoškite vieno kąsnio sumuštinukus.
    Košėms. Ar gali būti labiau klasikinis derinys, nei grikiai ir burokėliai? Negali, bet ši užtepėlė taip pat puikiai dera ir su kitomis kruopomis.
    Įmantriems sumuštiniams. Mes rekomenduojame išbandyti lietuvišką skandinaviško Smørrebrød sumuštinio versiją su šia užtepėle ir silke.
    Pagrindiniams patiekalams. Užtepėlė puikiai įsikomponuos į pietų lėkštę greta kiaulienos sprandinės, daržovių ar salotų su fetos sūriu.
    Barščiams. Suteikite tradiciniams barščiams kiek netikėto skonio.
    Sudedamosios dalys: burokėliai 39%, lęšiai 17%, vanduo, svogūnai, ekologiškas šaltai spaustas nerafinuotas saulėgrąžų aliejus, pomidorų tyrė (pomidorai 99,5%, druska), saulėje džiovinti pomidorai 4%, džiovinti burokėliai, prieskonių mišinys (morkos, pastarnokai, petražolių šaknys, petražolių lapeliai, bulvių krakmolas, svogūnai, ciberžolė, juodieji pipirai), česnakas, prieskonių mišinys (raudonos paprikos, prieskoninės žolelės (bazilikai, raudonėliai, dašiai, čiobreliai), kalendros, česnakai, svogūnai, kvapieji pipirai), natūrali nerafinuota jūros druska, malta saldžioji paprika, juodieji pipirai grūsti.

    Gali turėti saliero, graikinių ir kitų riešutų, sezamo pėdsakų.

    Galioja 30 dienų nuo pagaminimo. Atidarius suvartoti per 9 dienas. Laikyti 0-6 °C temperatūroje.

    Grynasis kiekis 200 g.