Topinambų milteliai, 100 g.
-
Turi daug skaidulų, ypač inulino.
Topinambus galima naudoti kaip saldiklį, tirštiklį arba miltų be glitimo alternatyvą.
Norėdami duoną ar makaronus papildyti saldžiarūgščiu skoniu, pakeiskite 2 arbatinius šaukštelius miltų į topinambų miltelius ir sumaišykite.
Topinambų miltelius galite dėti į šiltą vandenį, kokteilius, gėrimus, sportininkų maistą, jogurtą, desertus, užkandžius, padažus.
1 a.š. topinambų miltelių = 100 g šviežių topinambų.Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius topinambų miltelių berkite į šiltą stiklinę vandens, ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti topinambų gumbai.