Svogūnų džemas 130 g
-
Klasikinis svogūnų džemas - puikus pasirinkimas prie sūrių asorti, taip pat vieno kąsnio sumuštinukams su sūriu ar kumpiu. Galima skanauti ir su krekeriais ar traškia duonele, gardinti apkepus, mėsainius, paštetus.
Džemas unikalus tuo, kad verdamas išskirtinai tik raudoname sausame vyne, iš raudonųjų svogūnų, jis nėra toks saldus kaip kiti panašūs džemai, greičiau sodraus skonio su dominuojančiu sauso vyno poskoniu. Procese nenaudojami jokie maisto priedai, konservantai.
Sudamosios dalys: raudonieji svogūnai, čiobreliai, raudonas sausas vynas, balzamiko actas, rudasis cukrus.
Laikyti kambario temperatūroje nuo 0°C iki +25°C , atidarytą laikyti šaldytuve 14 dienų.