Morkų milteliai, 100 g.
-
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitaminų (vitamino A, vitamino C, vitamino K ir vitamino B6) ir mineralų (cinko, mangano, magnio, kalio ir kalcio), padeda apsaugoti ląsteles, baltymus ir fermentus nuo žalingo aplinkos poveikio.
Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą.
Morkų milteliai yra skirti kokteiliams, gėrimams, sportiniam maistui, žolelių gėrimams, jogurtams, desertams, užkandžiams, padažams ruošti, kepimui.
1 a.š. morkų miltelių = 100 g šviežių morkų.Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius morkų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos morkos.