Liofilizuotų vaisių ir uogų skanėstai 15 vnt.
-
Liofilizuotų vaisių ir uogų skanėstai – puikus vitaminų ir skaidulų šaltinis. Tai puiki alternatyva vietoj saldumynų ir vaikams, ir suaugusiems – ir skanu, ir sveika!
Tai rankų darbo, natūralūs, mažai kaloringi produktai. Jie pagaminti iš lietuviškų, kruopščiai atrinktų vaisių, uogų bei daržovių, naudojant džiovinimo šaltyje technologiją, kurios dėka skanėtuose išsaugotos biologiškai vertingos medžiagos, vitaminai ir fermentai.
Skanėstai yra keturių skonių ir spalvų.
Rausvos spalvos skanėstai pagaminti iš braškių ir raudonųjų serbentų uogų. Braškėse gausu antioksidantų (polifenolių), tai taip pat geras įvairių vitaminų šaltinis, turi nemažai kalio ir magnio.
Bordo spalvos skanėstas pagamintas iš kriaušių, aviečių bei juodųjų serbentų uogų. Avietėse gausu vario, kuris veikia kaip natūralus antioksidantas, jose gausu vitaminų A, B, C, E, jos padeda pašalinti iš organizmo sunkiuosius metalus. Juoduose serbentuose esantis karotinas bei įvairios mineralinės medžiagos papildo hemoglobino ir geležies kiekį kraujyje.
Geltonos spalvos skanėstas pagamintas iš obuolių tyrės, kurioje gausu vitamino C bei naudingojo pektino – netirpios ląstelienos, kuri žarnyne prisigeria vandens ir suteikia sotumo jausmą, be to veikia kaip sorbentas – surenka toksinus. Skanėstas praturtintas karotenoidais iš liofilizuotų moliūgų.
Žalios spalvos skanėstas pagamintas iš obuolių ir kriaušių tyrės ir praturtintas liofilizuotais špinatais, kuriuose daug vitamino C, karotino, baltymų, geležies, fosforo.
Sudedamosios dalys: Braškės, obuoliai, kriaušės, juod. serbentai, avietės, raud. serbentai, svarainių sirupas, moliūgai, špinatai.