Beržų sula su liofilizuotais juodaisiais serbentais

  • Kraunamos nuotraukos

    Beržų sula su liofilizuotais juodaisiais serbentais

    Kaina 349
    Likutis: 3 vnt.
    Į krepšelį 
  • Ši beržų sula praturtinta liofilizuotais juodaisiai serbentais. Liofilizacija – tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. – išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir juodojo serbento uogų savybės. 

     

    Sudedamosios dalys: beržų sula 60 %, obuolių sultys 35 %, cukrus 3,5 %, liofilizuotos juodųjų serbentų uogos 1,5 %.

    Laikymas: Laikyti nuo 0°C iki +25°C. Prieš vartojimą suplakti. Atidarius laikyki šaldytuve ne ilgiau kaip 3 dienas. Gali būti natūralių nuosėdų.

    Kilmės vieta: Lietuva