Beržų sula su liofilizuotais juodaisiais serbentais

  • Kraunamos nuotraukos

    Beržų sula su liofilizuotais juodaisiais serbentais

    Kaina 149
    Likutis: 1 vnt.
    Į krepšelį 
  • Ši beržų sula praturtinta liofilizuotais juodaisiais serbentais. Liofilizacija – tai džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, ir išsaugoja skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir juodojo serbento uogų savybės. 

    Sudedamosios dalys: beržų sula 60 %, obuolių sultys 35 %, cukrus 3,5 %, liofilizuotos juodųjų serbentų uogos 1,5 %.

    Laikymas: Laikyti nuo 0°C iki +25°C. Prieš vartojimą suplakti. Atidarius laikyki šaldytuve ne ilgiau kaip 3 dienas. Gali būti natūralių nuosėdų.

    Kilmės vieta: Lietuva