Adžika 250 ml
-
Rankų darbo adžika. Švelniai aštri, todėl tiks nemėgstantiems didelio aštrumo. Labai tinka ir kaip padažas traškučiams ar duonos lazdelėms dažyti, taip pat su makaronais ar troškiniais.
Naudojamas: troškiniams, sriuboms gardinti, kaip užtepėlė ant duonos, sūrio ar kitų produktų. Taip pat ypatingai puikiai dera prie mėsos, žuvies produktų. Ir visur kitur, kur tik norisi maistui suteikti naujo aštraus skonio.
Sudedamosios dalys: pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, čili pipirai, morkos, himalajų druska, cukrus, obuolių actas, saulėgrąžų aliejus, šviežių žolelių mišinys.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo temperatūra: nuo 0 °C iki 25 °C.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.